✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Wanneer u uw asbest golfplaten wilt laten verwijderen door een professionele partij uit de regio Someren, is het fijn om op voorhand de gemiddelde kosten per m2 te ontvangen. Zo weet u ruim op tijd waar u aan toe bent. Bij Asbestsanering de Kempen ontvangt u deze informatie alvorens u de samenwerking aangaat. Zo werken wij op transparante wijze met onze klanten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Asbest golfplaten verwijderen en de kosten per m2

De totale kosten voor een combinatie van asbestsanering en nieuwe golfplaten bedraagt tussen de € 25,- en de € 30,- per m2 exclusief btw. Uiteraard zijn er een aantal factoren die afhangen van de kosten per m2 wanneer u uw asbest golfplaten laat verwijderen van uw woning of bedrijfspand in Someren, zoals:

  • De situatie en de verhouding van uw huidige golfplaten en hulpstukken.
  • Uw persoonlijke wensen omtrent de asbestsanering.
  • Of u nieuwe golfplaten wenst, alleen een asbestsanering, het verwijderen van uw golfplaten of een combinatie ervan, zodat uw dak weer veilig is.
Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Starten met de samenwerking

Wanneer u uw asbest golfplaten deskundig wilt laten verwijderen van uw woning in Someren, zijn er alvorens de werkzaamheden beginnen op uw locatie een aantal noodzakelijke benodigdheden. Zo vragen wij u om het gebouw goed aan te leveren, zodat het team efficiënt en snel aan het werk kan. Zorg dat de ruimte leeg is, veegschoon en er geen zand, stof of stenen liggen. Zo kan er direct van start worden gegaan door Asbestsanering De Kempen en dat beperkt uw kosten ook weer!

Voor vragen of opmerking neemt u eenvoudig contact op

Wanneer u graag meer informatie wenst te ontvangen over het verwijderen van de asbest golfplaten van uw woning of bedrijfspand in bijvoorbeeld Someren, en de kosten per m2, neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag! Vul op de website eenvoudig ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 06 534 7 5940.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons