✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Wanneer u een asbestsanering uit wilt laten voeren, is het wel zo prettig om de kosten per m2 vooraf in te zien in een offerte van een specialist uit Someren. U maakt hiermee eenvoudig een inschatting van de kosten. Schakel daarom Asbestsanering de Kempen uit Someren in; wij voorzien u van een overzichtelijke offerte waar de kosten per m2 duidelijk zijn omschreven. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Vraag om asbestsanering en ontvang vooraf de kosten per m2 bij ons in Someren

Wij stellen graag een offerte voor u op omtrent uw wensen met betrekking tot asbestsanering in uw pand in Someren of Limburg. De volgende factoren spelen een grote rol om de uiteindelijke kosten te bepalen:

  • De verhouding tussen huidige golfplaten en hulpstukken.
  • De staat van de huidige golfplaten.
  • De voorbereidingen voor asbestsanering in uw pand.

Daarnaast spelen uw wensen met betrekking tot onze volledige dienstverlening mee. Wij voeren bijvoorbeeld asbestsanering uit, in combinatie met het aanbrengen van nieuwe golfplaten. De totale kosten liggen in dat geval tussen de €25,- en €30,- per m2, exclusief btw. Het is echter ook mogelijk om enkel asbestsanering uit te laten voeren, de kosten zijn in dat geval lager. U vraagt daarnaast in sommige gevallen ook subsidie aan.

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

De aanlevering van het te saneren gebouw

Ons team werkt vlot en efficiënt als u het pand op een optimale manier aanlevert. Wij gaan hierdoor sneller aan de slag met de asbestsanering in of rondom Someren en u beperkt de kosten per m2. Na de sanering maken wij de ruimte ook weer volledig schoon. U staat versteld van de conditie na onze effectieve asbestsanering, dus vraag om een offerte van dé specialist uit Someren, waarin de kosten per m2 duidelijk vermeld staan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u nog vragen over de asbestsanering van uw pand in Someren of daarbuiten, de kosten per m2 of over de algehele offerte? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 534 7 5940 of vul ons contactformulier in. Wij voorzien u graag van alle informatie.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons