✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Voordat u een dakdekker laat komen, wilt u natuurlijk vooraf een offerte zien om duidelijke verwachtingen te creëren en een financieel overzicht op te stellen. Wanneer u met Asbestsanering de Kempen   uit Someren  in zee gaat, kunt u deze offerte van de dakdekker aanvragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Dakdekker offerte op aanvraag

Asbestsanering de Kempen verzorgt de asbestsanering en dakbedekking voor u. Een nieuwe dakbedekking wordt doorgaans aansluitend op de asbestsanering gemonteerd. Wij leveren voor u nieuwe asbestvrije golfplaten en monteren deze voor u aansluitend op de sanering. Het grootste gedeelte van de montage doen wij zelf, maar een gedeelte hiervan besteden wij uit aan een vaste dakdekker. Wij werken hiervoor samen met Mettler uit Schijndel. Indien u een andere dakbedekker verkiest, bieden wij u de mogelijkheid om u hierin te adviseren. Wij brengen u dan in contact met degelijke partijen. 

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Een verwachting van de kosten

Wanneer u een combinatie wenst van asbestsanering en nieuwe golfplaten, bedragen de totale kosten tussen de € 25,- en de € 30,- per m2 exclusief btw. Dit is geheel afhankelijk van de situatie en de verhouding van uw huidige golfplaten en hulpstukken.

Bij vragen of onduidelijkheden: neem contact met ons op

Uiteraard staan wij voor u klaar wanneer u vragen heeft over de offerte voor een dakdekker of wanneer u meer informatie wenst te ontvangen. Vul eenvoudig het contactformulier in op de website of neem telefonisch contact met ons op via 06 534 7 5940.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons