✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Of er momenteel een subsidie bestaat wanneer u uw asbest wilt laten verwijderen, is een zeer terechte vraag. Het verwijderen van asbestdaken is namelijk een grote klus die de nodige kosten met zich meebrengt. U heeft dan ook het recht om tijdig te weten wat u hier aan kwijt bent.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Subsidie ontvangen wanneer u asbest laat verwijderen

Bij Asbestsanering de Kempen uit Someren zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van asbestgolfplaten. De volledige asbestsanering voeren wij met hoge kwaliteit voor u uit. Aansluitend kunnen wij een   nieuwe dakbedekking  voor u bezorgen. Zo laat u alles gemakkelijk door één partij doen; een partij die ook nog eens de benodigde specialismen in huis heeft. Met vast personeel vormen wij een ijzersterk team die uw asbestsanering verzorgt. Een offerte vraagt u vooraf gewoon bij ons op. Of er subsidie zit op het verwijderen van asbest? Mogelijk kunt u bij uw gemeente of provincie een subsidie aanvragen voor het verwijderen van asbest. Zij kunnen u het beste voorzien van het juiste antwoord.

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

De verwachte kosten

Voor een combinatie van   asbestsanering  en het plaatsen van nieuwe golfplaten, bedragen de totale kosten tussen de € 25,- en de € 30,-. Dit is per m2 en exclusief btw. De prijs hangt af van een aantal factoren, zoals de situatie waar de golfplaten in verkeren en de verhouding van uw huidige golfplaten. Hierdoor kan de prijs afwijken.

Meer informatie ontvangen over de subsidie voor een asbestsanering

Neem contact op met uw gemeente om te informeren of er een plaatselijke of provinciale subsidie is voor het verwijderen van asbest bij u op locatie. Heeft u nog vragen die u ons wilt stellen? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via   06 534 7 5940. Dan staan wij u graag te woord. 

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons