✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Of er momenteel een subsidie bestaat wanneer u uw asbest wilt laten verwijderen uit uw woning of bedrijfspand in bijvoorbeeld Someren, is een zeer terechte vraag. Het verwijderen van asbestdaken is namelijk een grote klus die de nodige kosten met zich meebrengt. U heeft dan ook het recht om tijdig te weten wat u hier aan kwijt bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Subsidie ontvangen wanneer u asbest laat verwijderen uit uw pand in regio Someren

Bij Asbestsanering de Kempen in Someren zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van asbestgolfplaten en andere vormen van asbestsanering, waarvoor u soms subsidie kunt krijgen. De volledige asbestsanering voeren wij met hoge kwaliteit voor u uit. Aansluitend kunnen wij een nieuwe dakbedekking voor u bezorgen. Zo laat u alles gemakkelijk door één partij doen; een partij die ook nog eens de benodigde specialismen in huis heeft. Met vast personeel vormen wij een ijzersterk team dat uw asbestsanering in Someren of omgeving verzorgt, soms gefinancierd door subsidie. Een offerte vraagt u vooraf gewoon bij ons op. Of er subsidie zit op het verwijderen van asbest of andere soorten van asbestsanering, bijvoorbeeld gegeven door de gemeente Someren? Momenteel is er nog altijd onduidelijkheid of er opnieuw subsidie komt op het verwijderen van asbest van daken in bijvoorbeeld Someren, maar er zijn aanwijzingen dat dit weer gaat gebeuren. Hoogstwaarschijnlijk zullen de mensen die hebben gesaneerd in de tussenliggende tijd, ook aanspraak kunnen maken op een subsidie voor het verwijderen van asbest in Someren. Wij volgen in ieder geval dezelfde administratieve procedure als ten tijde van de subsidieperiode. Veel kans dus dat u kunt rekenen op een subsidie van € 4,50 per m2 dakoppervlak. Asbestsanering De Kempen is te allen tijde op de hoogte van de actuele situatie rondom de regels wat betreft subsidie. 

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

De verwachte kosten

Voor een combinatie van asbestsanering en het plaatsen van nieuwe golfplaten op uw dak in Someren, bedragen de totale kosten tussen de € 25,- en de € 30,-, maar u kunt hier soms subsidie voor krijgen. Dit is per m2 en exclusief btw. De prijs hangt af van een aantal factoren, zoals de situatie waar de golfplaten in verkeren en de verhouding van uw huidige golfplaten. Hierdoor kan de prijs afwijken. Vraag voor meer informatie een offerte aan.

Meer informatie ontvangen over de subsidie voor een asbestsanering

Asbestsanering de Kempen heeft voor u altijd actuele informatie ter beschikking over de subsidiemogelijkheden voor het verwijderen van asbestdaken in Someren of elders. Heeft u nog vragen die u ons wilt stellen? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 06 534 7 5940. Dan staan wij u graag te woord. 

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons