✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Wanneer u uw asbest golfplaten wilt laten verwijderen door een professionele partij uit Someren, is het prettig om op voorhand op de hoogte te zijn van de gemiddelde kosten per m2. U weet hierdoor ruim op tijd waar u aan toe bent. Asbestsanering de Kempen werkt op transparante wijze, waardoor u alle informatie voorafgaand aan de samenwerking ontvangt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Laat asbest golfplaten verwijderen tegen lage kosten per m2

De kosten voor een combinatie van het verwijderen van asbest golfplaten en het aanbrengen van nieuwe golfplaten bedraagt bij ons in Someren tussen de €25,- en €30,- per m2, exclusief btw. Een aantal factoren bepaalt echter de uiteindelijke kosten per m2 wanneer u asbest golfplaten laat verwijderen van uw woning of pand in bijvoorbeeld Someren of Limburg, zoals:

  • De situatie en de verhouding van uw huidige golfplaten en hulpstukken.
  • Uw persoonlijke wensen omtrent de asbestsanering.
  • De benodigde werkzaamheden om uw dak weer veilig te maken, bijvoorbeeld enkel nieuwe golfplaten, enkel asbestsanering of een combinatie hiervan.
Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

De benodigde werkzaamheden

Asbest is erg gevaarlijk, vandaar dat het belangrijk is om dit door professionals te laten verwijderen. Wilt u asbest golfplaten deskundig laten verwijderen uit uw woning of pand in Someren? Lever uw pand dan op de juiste manier op, zodat ons team efficiënt en snel aan het werk kan. Uw pand dient leeg en veegschoon te zijn, zodat er geen zand, stof of stenen liggen. Wij gaan hierdoor direct aan de slag, wat de kosten per m2 voor het verwijderen van asbest golfplaten vermindert.

Bespreek uw wensen met ons

Wenst u meer informatie over de kosten per m2 wanneer u asbest golfplaten laat verwijderen uit uw woning of pand in Someren of daarbuiten? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06 534 7 5940 of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u meer en stellen graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op. 

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons