✔ Professionele aanpak

✔ Veilig  verwijderd

✔ Binnen enkele dagen geregeld

Voordat u een dakdekker in de regio Someren laat komen, wilt u natuurlijk vooraf een offerte zien om duidelijke verwachtingen te creëren en een financieel overzicht op te stellen. Wanneer u met Asbestsanering de Kempen in zee gaat, kunt u deze offerte van dé dakdekker uit Someren aanvragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan nu contact op

 

 

Dakdekker offerte op aanvraag

Asbestsanering de Kempen verzorgt de asbestsanering en dakbedekking voor u. Een nieuwe dakbedekking wordt doorgaans aansluitend op de asbestsanering gemonteerd. Wij leveren voor u nieuwe asbestvrije golfplaten en monteren deze voor u aansluitend op de sanering. Het grootste gedeelte van de montage doen wij zelf, maar een gedeelte hiervan besteden wij uit aan een vaste dakdekker uit Someren. Wij werken hiervoor samen met Mettler uit Schijndel. Indien u een andere dakbedekker verkiest, bieden wij u de mogelijkheid om u hierin te adviseren. Wij brengen u dan in contact met degelijke partijen. 

Asbestsanering Kempen In Actie 2
Asbest Verwijderen

Een verwachting van de kosten

Wanneer u een combinatie wenst van asbestsanering en nieuwe golfplaten, bedragen de totale kosten tussen de € 25,- en de € 30,- per m2 exclusief btw. Dit is geheel afhankelijk van de situatie en de verhouding van uw huidige golfplaten en hulpstukken. Ook de mogelijkheid voor subsidie speelt een rol.

Bij vragen of onduidelijkheden: neem contact met ons op

Uiteraard staan wij voor u klaar wanneer u vragen heeft over de dakdekker offerte of wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over wat er mogelijk is bij uw woning of bedrijfspand in bijvoorbeeld Someren. Vul eenvoudig het contactformulier in op de website of neem telefonisch contact met ons op via 06 534 7 5940.

Asbest verwijderen? Neem contact op met Jacq!

06 534 7 5940 Mail ons